Sunday, April 4, 2010

Pühad



Tänane päev möödus töö tegemise seisukohalt väga rahulikult, kuna olime kahel viimasel päeval endast viimase välja pigistanud. Täna oli aeg oma töövilju maitsta ning vähe kergemalt asja võtta ja nii ka läks ;). Metsas lõhkusime kased, et kevadine päike saaks puid kuivatada. Samuti võtsime metsa kaasa trelli ja taskunoa. Kõik küsivad mis küll trelliga metsas teha? Eks ikka selleks, et miskit puurida- aeg oli kasel mahlad purki joosta.





Siin kohal oleks paslik vabandada onu Jaagu ees, kes lasi pärast paaritunnis puude lõhkumist mahlal hea maitsta. Kui aeg minuni jõudis ja innukalt jooma asusin, tundus mulle, et see mahl on kuidagi värviline. Selgunud et varem sai seal purgis auto õli hoitud. Aga nohh, mis ei tapa teeb tugevaks, arvas Jaak! Respect

Kuna tööd oli juba rabatud mehemoodi viimastel päevadel, siis olid kõik külalised väsinud ja õnneliku( loe tülpinud:D). Peale lõunaks olid kõik lahkunud ja mina asusid vaaritama ja smoorima :D Õhtul tuli Evelin ka koju üle tüki aja, oli vaja üllatada.



1 comment:

  1. No kas sa saad, nii asjalikud ja tublid olete seal! Ja mis nii viga koju tulla kui laud nõnda rikkalikult kaetud, küll see Effik on ikka üks õnnelik tüdruk! Jõudu peremees, jõudu!!!

    ReplyDelete